lauantai 4. kesäkuuta 2011

i'm not ready but now it's here

Kiitos tosi paljon kaikista kommenteista viime postaukseen !
Vaikka ihan oikeasti mulla on vielä piiiitkä matka ennenkuin näytän lähellekkään siltä kuin haluan.
Niinja osaisiko joku sanoa miksi pystyn kommentoimaan teidän blogeja vain anonyyminä ? Kun yritän kommentoida omalla käyttäjällä niin se alkaa heittää jotain ihan omaa...


Tänään noin 400 kcal, jogurtista, hedelmistä ja patongista...
Liikunnalla kulutettu noin 250 kcal, vain kävelyä ja salitreeniä. Olin laiska.
Nyt maanantaina aloitan uudestaan vähän oman version skinnygirldietistä. Tai yritän seurata sitä, mutta en kuitenkaan halua ottaa turhaa stressiä jos jonain päivänä syönkin 100 kaloria liikaa enkä kuluta sitä heti pois tai jos yhtenä päivänä haluankin paastota.
Vaa'alla aion jokatapauksessa käydä vasta 15 päivä ja mitat otan 16 päivä jos paino on pudonnut tarpeeksi.
Sen on pakko pudota !


Huomenna on sitten ne serkun ylppärit ja kyllähän mun on siellä jotain pakko ottaa ihan vain kohteliaisuudenkin takia, mutta yritän valita kevyimmät ruuat ja syödä mahdollisimman vähän! En mä tosin edes kehtaisi ruveta ahmimaan siellä kaikkien sukulaisten keskellä... hui.
Ainiin... ostin sitten vielä yhden mustan mekon jonka laitan huomenna (se laihentaa ihanasti vyötäröä...) Eikä me mentykkään leffaan eikä menty lintsille koska mulla oli kampaaja kello 15 jonka olin unohtanut. Leikkasin ihan tasaisen otsatukan ja värjäsin vähän tummemmaksi koska juurikasvu ja nyt vain INHOAN ja inhoan ja inhoan näitä entistä enemmän :c

Toivottavasti kaikilla tulee mahtavat päättärit ja ihana loma!

 tämä on  mahdollista !!

.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi6/04/2011

    hei kyllä sä pystyt siihen, vaikka välillä ei siltä tuntuisi. Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei paastoamisella mitään voita :) Mielummin syö terveellisesti ja kuluttaa sen liikunnalla, kuin että olisi kokonaan syömättä.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lomaa sulle pikkunen ♥ oon kans miettiny mikset voi kommentoida omalla nimellä :o

    VastaaPoista
  3. koska blogger on vammanen niin et voi kommentoida mut laita siihen kommenttijuttuun et google tili ---> kirjaudu sisään niin monta kertaa ku se vaatii ja sit se toimii taas :---) noihin muihin en sitten sano mitäään koska adfjadivuadiu olisit paljon onnellisempi ilman tätä sairautta, jos taistelisit vastaan. oma päätöksesi.

    voimahali<3

    VastaaPoista
  4. Paljon voimia taas vaan, sulla se vaan menee mahtavasti : D ♥

    VastaaPoista

kiitos kommentista ♥