maanantai 27. kesäkuuta 2011

a guy who plays ukulele


Jokainen aamu on vähän erilainen. Ja sitä ennen tehdyt suunnitelmat, solmitut lupaukset ja kirjoitetut merkinnät voivatkin näyttää aivan toiselta kuin vielä vuorokausi sitten.
Eilen mä ajattelin, että mahtavaa... sain sisältöä kesälomaan. L:n kanssa mökille rentoutumaan, Perheen kanssa Kreikkaan ruskettumaan, RS:n kanssa Viroon irrottelemaan ja hänen kanssaan sinne ja tänne  ja ympäri Helsinkiä. Näen tuota kaveria tuolloin ja toista silloin. Illalla olin niin iloinen tästä kaikesta, mutta tänä aamuna iskikin kamala stressi. Vähän hassua, eikö?  Noilla matkoilla mun pitää olla tosi varovainen syömisten kanssa. Eihän tässä mitään muuta ongelmaa pitäisi olla. Kai tää tästä helpottaa.


Tänään oli aika huono päivä muutenkin.
Syömiset meni ihan hyvin, n. 390 kcal sipulikeitosta, 2 nektariinista, omenasta, leivästä ja 2 hapankorpusta.
Mutta L:n kanssa 'riideltiin' vähän... tai no ei se mitään riitelyä ollut.
 Näin stadissa RS:ää, M:ää ja LP:tä ja L näki sen omia jätkä kavereita. Ollaan oikeastaan joskus kaikki oltu ihan hyviä kavereita keskenään, mutta yksi L:n kavereista on LP:n exä eivätkä he todellakaan ole hyvissä väleissä ja toinen niistä jätkistä taas on ollut kusessa muhun ja jostain syystä soitteli mulle koko viime perjantain... L tietää sen eikä siis halua sitä ihmistä vahingossakaan mun lähelle. Ylimustasukkainen? No mä en tiedä mitä siinä oli, mutta vaikka me välillä törmättiin missä sattui ja istuttiin 10 metrin päässä toisista niin ei sanottu sanaakaan toisillemme. Oltiin vaan omissa porukoissa ihankun ne olisi pelännyt tyttöbakteereja niinkuin jossain päiväkodissa... Ja me ollaan sentään seurusteltu lähemmäs kaksi vuotta joten toi oli jotenkin niin naurettavaa!
Tai sitten me molemmat vaan tarvitaan vähän enemmän omaa aikaa kun ollaan oltu nyt niin paljon vain kahdestaan...


Keskiviikkona otan aamupainoin ja me siis lähdetään L:n kanssa sinne mökille. Mun täytyy ostaa sinne paljon kasviksia ja sellaista... en todellakaan aio syödä mitään rasvassa lilluvaa grilliruokaa !
Huomenna Näen vielä tyttöjä ja ostan ehkä ne yhdet kengät... vaikken vielä painakkaan 50 kg. huom Vielä.
Ja yritän taas pysyä alle 500 kalorissa.
Mä niin haluan jo olla pieni !



Paljon turhaa turhaa tekstiä. Taas.
Ja kiitos muutama uusi lukija, kiitos paljon

3 kommenttia:

  1. Anonyymi6/28/2011

    ihan tälläsen turhanpäiväsenki lukeminen on aika kivaa :DD Aina sitä ettii jotain inspiraatiota ja motivaatiota muiden blogeista ja kyllähän tää tästä lähtee taas käyntii! :) Huomaa kyllä ettei kellään oo oikeen menny juhannus hyvin ja ehkä se vähän lieventääkin ahdistusta kun tietää että muillakin on ihan samoja ongelmia :)
    tsemppii sulle kaikille noille reissuille!
    ♥:zom

    VastaaPoista
  2. Paljon voimia sulle, ihana pieni kommenttis autto jo : ) ♥

    VastaaPoista
  3. Anonyymi6/28/2011

    Kiitos. Olisiko sinulla mitenkään antaa osaa itsehillinnästä ja päättäväisyydestä minulle?
    Onnistumisia.♥

    ~
    grave-ofthe-fireflies.blogspot.com/

    VastaaPoista

kiitos kommentista ♥