keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pad med ma muong and Hot chocolate.

Ensiksi... anteeksi eilinen teiniankstipostaus. Tänään on onneksi parempi päivä kaikin puolin.

Olin L:n ja Noonan kanssa stadissa. Käytiin syömässä thaimaalaisessa niinkun meillä aina on tapana. L alkoi heittää siinä sitten jotain, että 'meetkö taas heti vessaan tän jälkeen?' yksi vihanen katse sai sen vaikenemaan. Mietin vaan, kuinka paljon oikeesti tuli silloin perjantaina avauduttua... en muista, en onneksi. Mutta L:n on oltava hullu. Miten se aina vaan jaksaa mua... Hetkinen, kohta 1 ja puoli vuotta. Ihan outoa jotenki...
 Alan taas addiktoitua kaakaoon... ei hyvä. Kuitenkin päivän kalorit jäi alle tuhanteen (tiedäään, se on ihan kamalasti...) Tänään kuluttanut liikunnalla noin 400kcal.


   tätä ja jasminriisiä ... jotain niin täydellistä ... ♥  hups


¨Aiheesta toiseen. Kaikki valittaa siitä, että on talvi, on kylmää ja kesään vielä monta päivää.
Okei voishan toi nyt laskee edes alle -15 niin pääsis taas ulos juoksemaan... MUTTA se, että kesään on viel niin paljon aikaa ei haittaa yhtään. Rakastan kesää, mutta on vaan älyttömän ihanaa että on vielä ainakin 3 kuukautta aikaa treenata ! Kesäkunto 2011,  i'm coming (hitaasti.. todella hitaasti... mutta varmasti)

Ps. Mun jenkkikset näytti turvonneen... huomenna syön alle 500kcal. Ja jos aikaa jää koulutöiden jälkeen, menen salille.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentista ♥