perjantai 25. helmikuuta 2011

I'm coming back to home



Riitelin L:n kanssa ainakin 10 kertaa tänään. Enkä edes oo varma mistä. Vihaan sitä. Mä huudan ja latelen ilkeitä sanoja, osaan olla niin ilkeä että alan itsekkin itkeä. Sen jälkee vaivun itsesääliin jonnekkin nurkkaan. L istuu hiljaa, se tietää ettei sen ainakaan kannata huutaa takasin, eikä se silti pysty rauhottamaan mua. Lopulta se saa tarpeekseen ja lähtee tupakalle sanomatta sanaakaan. Mä en vaan osaa riidellä reilusti. 
 Sovin sen kanssa kyllä. Ainahan me sovitaan... vai mitä ?
 Päivän ateriat. aamulla : kuppi teetä. Iltapäivällä : pepsi maxia (ehkä litra.......). Illalla : kuppi teetä. En ollut treeneissä koska vuosisadan vitutus. Tiedän käyttäydyn kuin 14 vuotias. Ihanaa.
Jotain hyvääkin tässä päivässä oli. Päätettiin nyt virallisesti, että kesällä 2012 lähdetään taas Japaniin. 
Eniten mä siellä kaipaan niitä Shinjukun lämpimiä, mainosvalojen valasemia öitä. Metriksellä tuntikausia istumista, kuunnellen nuoria katusoittajia. Ihmisiä jotka konttaa sun luokse apua tarjoten kun näytät hetkenkin hukassa olevalta. Valtavia ostoskeskuksia, hienoja vaatteita ja tyylikkäítä naisia. Kiireisiä bisnesmiehiä aamulla keskellä shibuyaa, matkalla töihin. Koululaisten puhtaita valkoisia kenkiä ja juuri puhkeamaisillaan olevien kirsikankukkien tuoksua...mutta ennenkaikkea...sitä ruokaa. Terveellistä, monipuolista, laadukasta ja super hyvää. Ensi vuoteen mennessä olen toivottavasti jo niin laiha ettei haittaa jos ahmin yhden kuukauden.
Suunnitelma olisi siis sellanen että oltaisiin se kesäkuu töissä ja heinäkuu Tokiossa Loskan ja T:n kanssa... Majoitukset hoituu luultavasti ilmaiseksi. suhteita, suhteita... heh. Sitten Jouluna (2012) on tarkoitus lähteä L:n kanssa Thaimaaseen katsomaan sen sukulaisia ja muuta jos nyt  rahat riittää. 
Ainakin mulla on jotain mitä odottaa~ onhan tohon vielä vuosi ja sitä ennen talvi ja vaikka mitä inhottavaa, mutta sitten... sitten voin taas elää hetken...ehkä.

Ja tervetuloa uudet lukijat ! ♥ Te kaikki saatte mut niin iloiseki, vaikka mulle tuleekin huono omatunto kun kirjoitan vaan tällasta paskaa... pahoittelen.








3 kommenttia:

  1. JAPANIIIIIN? voi eikä, ihanaa *----* oon niin kateellinen sulle....

    kuulostaa tutulta tuo mitä kommentoit, mutta hei; sinä olet se joka vähän syö - et lainkaan.

    myös tuo riiteleminen kuulotaa tutulta. tiuskin hänelle liian usein ihan turhista asioista, hän ei osaa sanoa vastaan. kuitenkin aina sovitaan ja hän tietää kyllä olevansa minulle rakas vaikken sitä aina sanoisikaan...

    anteeksi turhan pitkä kommentti, voimia sinnekkin♥

    VastaaPoista
  2. älä mitään anteeksi pyydä, kaikki kommentit ovat tervetulleita♥
    haluaisin niin kovasti japaniin, rakastan varmaan kaikkea siinä maassa .__. tosin en ole ikinä käynyt missään miljoonakaupungissa joten se kulttuurishokki saattaisi olla aikamoinen. lisäksi en tiedä pärjääkö siellä englannilla jaja siellä on niin erilaista, mutta varmasti juuri niin ihanaa kuin kuvittelenkin♥
    se ruoka, musiikki, katutyylit...... *---*

    VastaaPoista
  3. siitä ei vaan pääse yli että japani=rakkaus.

    VastaaPoista

kiitos kommentista ♥