sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

hushh


3 päivää 2 yötä L:n kanssa, tauotta.
Oon elänyt niinkuin normaalit ihmiset, syönyt niinkuin normaalit ihmiset... no vähintään.
Mua jännitti. Tiedän kyllä jo hyvin miten L saa vedettyä mut pois itteltäni, tiedän miten aidosti pystyn hymyillä sille ja miten pelottavaa se on. Pelottavaa, mutta niin helvetin ihanaa.
Niimpä en oo selannut pro-anaa, en lukenut teidän blogeja (anteeksii, selasin ne kyllä äsken nopeastil...) kirjoittanut ruokapäiväkirjaa, laskenut kaloreita, oksentanut, jumpannut tai käynyt lenkillä. Lässsssskielämää. Älyttömän rentoa ja huoletonta. Voisin ehkä pitää siitä jos en olisi näin kamalan läski.


Aamupainon sentään otin kun heräsin paljon ennen L:ää. 54.0 54.0 54.0... enemmän kuin viimeviikolla, kilon enemmän kuin L:n päiväpaino (kyllä, pakotin sen vaa'alla do not ask), muttei niin paljon kuin odotin.
Käytiin me sitten kävelyllä ja hmm... painittiin. L lähti äsken ja jatkoin normilinjaa, jätskiä ja mozzarellapestosämpylää.
HUOMENNA TAKAISIN RUOTUUN, mun kroppahan sekoaa ihan täydellisesti! Just kun se tottuu siihen 5-700 kcal määrään tuleekin pari 3000 kcal päivää ja sitten taas niitä pikkumääriä jne...
Ensi viikon perjantaina L:n kanssa leffaan ja ... syömään. Meillä tulee 1½ vuotta seurustelua täyteen :) !

1 kommentti:

kiitos kommentista ♥