keskiviikko 28. joulukuuta 2011

I'm gonna marry the night

50 kaloria ruokaa ja 600 kalorin salitreeni.
Illalla äiti kävelee huoneeseen, teeskentelee välinpitämätöntä ja "muistathan sen lääkäriajan aamulla"
En muista, muistin, mutta yritin parhaani mukaan unohtaa ja toivon voimalla saada kaikki muutkin unohtamaan. En halua. Pakko. you should. should. should.
Alan tankata ruokaa tyhjään vatsaan. Kaikkea turvottavaa, lisään suolaa, lisään läskiä. Leipää paksulla voi kerroksella, nuudelia suolavedessä, makeaa kanaa, puolikypsää riisiä, lisää voileipää, tryffelin murusia pahvilaatikon pohjalta ja paljon, paljon mehua, pepsimaxia, vettä, maitoa. Paniikki ja makaan raskaana lattialla.


Viimeinen ateria ennen oikeudenkäyntiäni. Viimeinen ateria ennen vapautta, uutta alkua. Viimeinen.
Ja huomenna kun selviän sanomalla, kaikki hyvin. Voitin sen yksinäni ja olen nyt ihan kunnossa. Kävelen lääkärinhuoneesta vahingoniloisena ulos, kirjaston kautta kotiin, sotken lautaselle ruokaa, jätän tiskipöydälle ruuan tähteitä. Huulille punaista ja kaupungille tuhlaamaan lahjakortteja, kävelemään ilman päämäärää ja lopettamaan tämä hulluus. Ehkä. Niin suunnittelen. Syömisen on loputtava, mun on laihduttava, kadottava. Viimein. Ja anteeksi rakkaat. Mä valehtelen paremmin, hellemmin, uskottavammin kuin koskaan aiemmin. Valehtelen lämpimällä katseella, pehmeällä suudelmalla ja hehkuvalla hymyllä. Kaikki se on jotain mitä ette näe, ette ymmärrä ja pitkä veitsi laulaa uutta säveltä.

2 kommenttia:

  1. apua oikeiudenkäynti??? MIKSI:o eihän sulle tapahdu mitään pahaa?:(
    VOIMIA JA HALEJA<3
    ja kiitos kommentistasi, olet ihana:)

    VastaaPoista
  2. On ollut kylla ihanaa taalla, ja liian pian olen lahdossa taalta :(

    Aaaa haluan jo tietaa miten sulle kavi siella laakarissa! Kerro heti! Paitsi okei paasen seuraavan kerran koneelle ehk ens vuoden puolella ni en hyody kauheesti vaik kertoisit aikasemminki..

    Toivottavasti sulla oli ihana joulu :) Kerrohan miten meni?

    VastaaPoista

kiitos kommentista ♥