keskiviikko 21. joulukuuta 2011

nothing tastes as good as... chocolate ?

Syöty 500 kcal, kulutettu salilla VAIN 500 kcal.
Sinäänsä ärsyttää vähän, että 160 kaloria tuli turhaakin turhemmista konvehdeista... en vaan jaksanut vastustaa kun 500 ei edes ollut täynnä ja noilla oli sellainen 2 metrinen konvehtirasia täynnä ihania rasvapalleroita... ihan sama. Huono minä.


Lintsasin joulujuhlan, syystä että näytin aivan valtavalta, järkyttävältä, sietämättömän epämuodostuneelta ryhävalaalta mustassa satiinipaidassani. Heitin sen kaapin perällä ryppyisenä ja hyppäsin takaisin unien vietäviksi.
Siellä olin pieni, aivan liian pieni. Lumen valkoiset bikinit päällä roikkuen, olkihattu lommoposket ja uupuneet kasvot peittäen nauroin rannalla muutamien ystävien kanssa. Kaikkien katseet minussa kun kävelin ylpeänä ohi luut lonksuen, ihailun ja hämmennyksen sekaiset katseet ja en tiedä... olinko sittenkään sen onnellisempi ?

Ulkona on taas ohut kerros valkoista ja aivot uivat tärpätissä.
Olisi jo joulu.

5 kommenttia:

  1. Kiitos kommentista! niin, toi on varmasti totta.
    Et sä ole huono vaikka söit konvehteja koska oot syöny silti melkeen huolestuttavan vähän :/ Syöt aina niin kovin vähän! (tavallaan oon kateellinen myös mutta SILTI myös huolissani susta).

    Tosi monta voimahalia♥ kohta se joulu onneks on, hih :)

    PS. viitaten edelliseen postaukseen; semmonen lifestyleblogi olis just kiva ! : )

    VastaaPoista
  2. Itse olet ihana!♥

    Niin no noi ravintolaruuat on jotain aivan järkyttävää! Ja kaikista pahin siinä on se, et kyllä mäki oisin voinu syödä sen, jos en ois tienny! Ei se niiku vaikuttanu sillee mitenkää kauheesti normaalista poikkeavalta ravintola-annokselta.. Mut ehkä se on just niin et ku ei ravintolassa kuitenkaan syödä niin kovin usein ni sil ei oo välii.. Niin ja ahmiessahan mä kyllä ihan tietoisesti oon syöny tollasia määriä...

    Mut joo kyllä nautin varmasti matkastani♥ Ja kyllä lupaan jotain kuvia laittaa! :)

    Hyvää joulua sullekin ja haleja myös<3

    VastaaPoista
  3. Oho unohin kommentoida tätä sun postausta! :D

    Mutta siis miten voit sanoa, että VAIN, kun olet kuluttanut yhtä paljon kuin syönyt?? Mäki söin tänään suklaata..

    En usko, että näytit yhdeltäkään noista sanoista, millä ulkonäköäs kuvasit. YHDELTÄKÄÄN. Niin ja toi sun kuvitelma on myös kovin höpsö, sähän siinä sanoit, että uupuneet kasvot. Ei silloin olla onnellisia.

    VastaaPoista
  4. voi miten ihana teksti! rakastuin<3 selitit tunteesi niin kauniisti ja ää! ihankun olisi hetken lukenu jotain kirjaa kaikki no mietinnät ah<3
    mäki nään unia aina missä olen laiha ja onnellinen.
    odotan aina yötä että pääsisin ihanien unieni maailmaan missä elämäni on täydellistä.
    joo mutta viel toi lifestyle blogistasi, nii jos lisäisit tähän semmoisia kuvia elämästäsi lempi paikoistasi yms. nii saisit niinku 2 kärpästä yhdellä iskulla :) mä ainakin teen niin heti ku saan ton kameran joka tulee sitten joululahjaksi jee<3

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentista, ja kyllä, Veikka on ihana. ♥

    Paljon halauksia ja ihanaa joulua ♥

    VastaaPoista

kiitos kommentista ♥