tiistai 3. toukokuuta 2011

it's a little bit too much ?


Paastopäivä sujui lopulta ihan hyvin vaikka odottamattoman yllätyksen takia kurissa pysyminen oli raskaampaa kuin suunnittelin.
L päätti tulla yllätys vierailulle, siivottiin mun super räjähtävä vaatekaappi ja tein sille ruokaa... en itse syönyt muruakaan riisiä, en palaakaan rasvasta tirisevää kanaa tai coctailpitsoja. Hyvä. vain lasi teetä ja no vähintään 3 lasillista pepsimaxia.

Tänään olin koulussa jopa ajoissa.
Hyppytunnilla etsin sen yhden ammattikoulun johon huomenna on valintakokeet, luultavasti epäonnistun ryhmähaastattelussa totaalisesti.
Syönyt olen 200 + 50 kcal, (150g rasvatonta mansikkarahkaa, 2,5dl tomaattikeittoa, 1 leipä=puolikas leipä liikaa. En anna sen nyt häiritä.) Liikunnalla kulutettu n. 130 kcal, illemmalla vielä lihaskuntoa + vähän extraa.
Pelkään vain henkeni edestä, että kohta äiti huutaa 'ruoka on valmista!' 'syömään!'. Silloin kaikki on pialla, mutta ei vielä. Ja ehkä mulla on jäljellä vielä muutama käyttökelpoinen valhe, hätätapauksiin.

6 kommenttia:

  1. En ymmärrä tätä sun vahvuutta, vau... : O Paljon tsemppiä vaan mahtityttö ♥

    VastaaPoista
  2. Et sä mitään niissä haastatteluissa epäonnistu, hyvin ne menee :) vitsi sulla on itsekuria!!!! *kateellinen*

    VastaaPoista
  3. En ole tainnut siitä matkajutusta kyllä kauheasti puhuakaan, ohimennen maininnut lähinnä. Lähden siis tuossa 13. perjantai (HAHA kone varmaan tippuu) kymmenen päivän matkalle koulun kanssa. Se on yksi sellainen kurssijuttu.

    Voisi kyllä ehkä vähän valaista kansaa... : o

    VastaaPoista
  4. No hyvä :-) ja älä pyytele anteeks, ymmärrän mainiosti ! :D
    Ohhoh, sulla on mahtava itsekuri! Tsemppiä sullekin♥

    VastaaPoista
  5. miksei ihmiset voi vaan syödä normaalisti ja olla senkokoisia kuin ne on ;__; nykyisin mua lähinnä surettaa kun tiedän liian monta sellaista jotka syö tyyliin 200 kcal/pvä koska ne haluaa olla tikkulaihoja, muttakun kaikki ihmiset on erilaisia rakenteeltaan miksei kukaan ymmärrä

    tää koko maailma on yks vituniso syömishäiriö
    (yhtä tuttua lainaten)

    VastaaPoista

kiitos kommentista ♥