tiistai 29. maaliskuuta 2011

dear motivation

Uusia suunnitelmia ja motivaatio korkeella!~
Siis oon nyt tänään tähän mennessä syönyt just jotain 700 kcal, heittää 50 kcal ylös tai alaspäin niin ei haittaa (ruisleipä, kroisantti, thaikeittoa, teetä hunajalla ja pepsimaxia) Pitäis vaan miettiä myös vähän MITÄ syön eikä vaan laskea noita kaloreita... Kulutus mittari näyttää vielä 0 mikä on sitte huonompi juttu, mutta kohta lähtee.
Noniin, niihin suunnitelmiin... Meen tän viikon nyt sillä 700 kaloria/pvä ja jos nyt joku päivä tulee vähän enemmän vaikka jätskii syötyyn ni ei hätää, kunhan pysyy alle tuhannessa ja edes vähän liikuntaa missä vaan muodossa.
Ens viikolla sitten, varasin just spinningin torstaille enkä malta odottaa sitä ! Oon kerran kokeillu ja on ihan hauskaa ja mikä parasta, polttaa kaloreita niin hyvin (500kcal/h)! Samalla alotan sen niin paljon puhutun skinny girl dietin (11.4) ~ kokeillaan tota nyt kuukausi.


Tää tässä yläpuolella siis + Tein vihdoinki käyttjän tänne pro-ana forumille ... sieltä saa hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea sitä MOTIVAATIOTA ! Vaikka en mä itse miksikään luukasaksi halua ja se mua vähän pelottaakin. Että lihakset alkaa kadota, haluun kuitenki olla nainen perseineen ja tisseineen (timminä versiona). En mikään lauta, mutta laiha laiha ja laiha... hmm no oonpa selkeä. Mutta kyllähän te ymmärsitte, ootte ihania ♥





2 kommenttia:

  1. ainakin toivon niin♥ toi skinny girl diet voisi ehkä toimiakkin, voisi tuoda sitä kaivattua motivaatiota !

    we can make it~

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä!! : ) Uusi suunnitelma kuulostaa hyvälle : ) ♥

    VastaaPoista

kiitos kommentista ♥