keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

new week



Mulla oli eilen se psykologilla käynti... ei se ollut niin kamalaa vaikka koko päivän valitin L:lle puhelimessa ja stressasin hulluna. Varoin päästämästä sitä miestä pintaa syvemmälle, 'syömisongelmista' en sanonut sanaakaan. Jotain me kuitenkin höpöteltiin reilu tunti ja kahden viikon päästä pitäisi mennä uudestaan. Mitähän se selitti pitkittyneestä stressitilasta jonka takia ilmenee masennuksen oireita ? En muista, mutta niin puuduttava tunti se oli, että jättäisin tuon toisen kerran suosiolla välistä...

Tällä viikolla olen syönyt joka päivä vähän yli tai alle 800kcal eli helvetisti liikaa vaikka oonkin siitä kuluttanut aina sen 200-400 ! Ennen olisin ajatellut, että sehän on tosi hyvin. Mutta nyt haluan nähdä tuloksia ja tuntuu, että paisun jo lähemmäksi norsun mittoja.
Sitäpaitsi kaikki kalorit tulee illalla kello viiden jälkeen (herkkuja en onneksi ole syönyt, mutta jo siitä yhdestä lämpimästä ruuasta tulee helposti 600kcal). Ennen iltaa pysyn helposti alle sadan... Muutoksia kaivataan... any ideas ?

Hmm mitäs tässä vielä sanoisi, huomenna meillä on nyrkkeilyssä tasokoe! Jos pääsen sen läpi ... ja mähän pääsen ... niin saan käydä saman rahan edestä NIIN PALJON TREENEISSÄ KUIN JAKSAN ! ♥ esimerkiksi kuntopiirejä, kaikkia nyrkkeilylajeja... kick... thai... kunto ym ja parasta on että kuntosalia saa käyttää vapaasti milloin huvittaa. jees~
Vielä kupillinen camomilla teetä, sitten nukkumaan etten nukahda siellä kokeessa huomenna ja koska olen muutenkin ollut koko päivän ihan kuollut ... nukahdin bussiin ja kun pääsin kotiin nukuin kahden tunnin päikkärit ja silti väsyttää.
 Koulu on esim. niin perseestä, se vie kaikki voimat. Olis jo kesä, loma, lämmintä ja siro kroppa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentista ♥