torstai 24. maaliskuuta 2011

thin thin thin be thin, thinner, stay thin, thinner, thinner, always thin

Melkein nukahdan ruotsintunnille, piirtelen vihkon takakanteen pieniä ihmisiä ja bambeja... eiii jaksa kiinnosta. En aio mennä filsantunnille. Lähden kotiin lenkille! Niin suunnittelin kun aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Mutta kun juoksen kolmosesta portaat alas ja katson ulos.... "LUNTA???"




No empä lähtenyt kotiin lenkille, mutten sentään niin radikaalisesti suunnitelmia muuttanut että olisin enää raahautunut luokkaan 33 kuuntelemaan ajatuksia itsestäänselvistä asioista. Muutenkin päätä alkaa aina särkemään filsantunneilla, joten lähdin hyvällä omatunnolla käymään L:n luona. Miksi se ihminen kohtelee mua kun oisin joku kuningatar? Ja sanoiko se "sä oot laihtunu, ihan oikeesti mä huomaan sen." vaan, että saisi mut syömään? Noh, painoa en ole ottanut tällä viikolla, mutta peilissä möllöttää ihan se sama vanha valas. En suoraansanoen usko laihtuneeni kiloakaan.




Pitkästä aikaa ollaan kuitenkin miinuksilla! Tänään syöty n. 150 kcal (omena, porkkanaa, 1 keksi, kurkkua, pepsimaxia ja teetä). Liikuttu n. -200 kcal, Oon ihan tyytyväinen itteeni kun tuulesta ja jäästä huolimatta sain jotain vielä illalla aikaseksi (25 min lenkki, lihaskuntoa ja venyttelyä). Ei heikota, ei ole huono olo, ehkä vähän nälkä mutten nää mitään syytä syödä enempää ja pilata tätä hyvää fiilistä :)
Vielä vähän pepsimaxia, suihkuun ja nukkumaan !






1 kommentti:

  1. Menipä sulla hyvin! Tsemppiä vaan, mitä tässä muuta nyt pölisemään. : ) ♥

    VastaaPoista

kiitos kommentista ♥